BRUNCH-fietstocht van de Landelijke Gilde

“De gezinshappening bij uitstek”

Heb je zondag 11 juni, aanstaande niets speciaals om handen doe dan mee met de “ETEN EN FIETSEN-INBEGREPEN TOCHT” van Landelijke Gilden Peizegem


Vertrek : in “Ons Parochiehuis” (zaal Libanon) Nieuwbaan 69 (links naast de kerk) te Peizegem en dit tussen 11u en 12u30.

Bij het vertrek krijgt elke deelnemer, naast de bonnen welke hem recht geven op de verschillende onderdelen van het menu + drank, ook de routebeschrijving mee tot aan de eerste aperitiefhalte. Vandaar gaat het, met steeds een nieuwe routebeschrijving, via de voorgerecht-pitstop naar hoofdgerecht en desserthalte.

De brunch-haltes liggen verspreid over een groen en plat parcours van ong. 30km. In de late namiddag eenmaal terug in de zaal geeft de laatste bon je nog recht op een aanvullend gebakje.

Nieuw : We doen een poging om in de mogelijkheid te voorzien om op elke onderdeelbeschijving van de route ook een qr code te voorzien waardoor de route ook digitaal via de smartphone kan worden gevolgd.

Deelnemers betalen voor het ganse sportief en gastronomisch evenement 26,00 € /persoon. Leden L.G. betalen mits vertoon van lidkaart 22,00 €. Kinderen van 6 tot 12 jaar 11.00 €.


Inschrijven kan via overschrijving tot ten laatste woensdagavond 07.06. door storting op rekening BE39 7341 4804 2419 van L.G. Peizegem met vermelding van naam + aantal deelnemers, of via betaling bij een van de bestuursleden. (Late inschrijvers brengen best bewijs van storting mee naar de inschrijvingen)

Verdere inlichtingen zijn te bekomen bij Eric Van Meervenne op nr. 052/37.29.04, bij Jos Emmerechts op nr. 0476/456733