Hallo Peizegem

Na maanden is de website met een blik op Peizegem weer in de ether.

Medio 2018 ging het volledig fout en verscheen een vervelende foutboodschap. Enkele pogingen om de website zoals voorheen online te krijgen mislukte.
Er zat niets anders op dan een volledig nieuwe, maar ook lege website op te starten.

Voorlopig is er dus nog niet veel te beleven.
Maar stelselmatig zullen nieuwe berichten en activiteiten gepubliceerd worden.  En als het even kan zullen ook pagina’s, foto’s, filmpjes uit de oude website ook weer een plaats krijgen in deze website.

5 Reacties on “Hallo Peizegem

 1. Prachtig dat deze site terug is. Kijk uit naar een mooie toekomst voor deze.
  Ook hoop ik dat de vele linken naar de verenigingen terug komen.
  Misschien toch eens de vroegere makers raadplegen.

 2. Bedankt voor jouw fijne en onmiddellijk ook allereerste reactie op deze nieuwe site. Wij doen er alles aan om er weer leven in te krijgen.
  Wij konden nog heel wat oude informatie recupereren, en hebben zeker nog contact met de persoon die de website vorige jaren vorm heeft gegeven.
  Voorlopig concentreren wij ons nog vooral op het heden.
  Suggesties en ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom. De wens met de link naar de verenigingen is hierbij alvast genoteerd.

 3. voor naar de tuinbouwschool te rijden is dat toch enkele richting want waar ik vroeger in reed staat nu een rood bord met witte lijn dus als auto bestuurder mag je daar toch niet meer in maar dat wordt niet nageleefd ben verleden week mijn klein kind gaan op halen aan de school en ik zag zeker 20 auto uit die richting komen meer controle zou ik zeggen

 4. Dag Mariette,

  De verkeerssituatie in de Molenbaan is inderdaad niet zo evident: enerzijds is het een fietsstraat, maw je mag er alle dagen van het jaar, dag en nacht, niet sneller dan 30 KM per uur en de zwakke weggebruiker heeft steeds voorrang, maw als automobilist moet je verplicht erachter blijven. Anderzijds is er ook een bord van éénrichtingsverkeer dat tussen 7:30-8:30 op weekdagen van toepassing is: het verkeer vanuit Kouter moet via de Peizegemstraat de verplichte richting volgen.

  Bij de aanvang van de lessen in de ochtend, tussen 7:30 – 8:3O, is de combinatie dus van toepassing: eenrichting en maximaal 30 per uur achter fietsers blijven.

  Hoop dat dit verduidelijkt!

  Namens Peizegem,

  Kris L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait