Peizegem Kermis : 19 tem 27 april 2024

Tussen vrijdag 19 en zondag 27 april 2024 is het kermis in Peizegem. De affiche met een prachtige tekening van de kinderen van de 2de kleuterklas van de juffen Laura en Geertrui — een soort collega of dromenbundeling — pronkt op het programma van de kermis.

De kermis zelf gaat door van vrijdag 19 april tot en met zondag 28 april.

Er staat een (verwarmde) feesttent op het kerkplein waar op zaterdag 20 april de Siccard Boys nav hun jubileum een grote fuif organiseren. Een kennismaking en ook test van het nieuw aangelegde kerkplein.

Kermis is natuurlijk ook de kroegentocht, koers op zaterdag in het eerste weekend, fanfafe op zondagnamiddag (met optreden van Muziek Plastiek), jaarmarkt op maandag, de Boskantrun op de tweede zaterdag en op de slotdag de rommelmarkt en het muziekfestival op de kiosk met de Merchtemse muziekmaatschappijen.

Klik hier om grote affiche te zien.