Proficiat Sarah Stroo

Het bestuursorgaan van het AZ Jan Portaels te Vilvoorde benoemde Sarah Stroo tot algemeen directeur.

Criminologe Sarah Stroo met roots in Peizegem (grootvader Maurits Ballon en moeder Hilde Ballon) startte haar loopbaan in 2007 bij het Openbaar Ministerie,. In 2019 zette de stap naar de zorg, toen ze HR-directeur werd van het Vilvoordse ziekenhuis AZ Jan Portaels. Daar bouwde ze een sterk en dynamisch HR-team uit.

Sarah Stroo is criminologe van opleiding en startte haar professionele carrière in de rechterlijke wereld. Net als haar voorganger Thierry Freyne maakte ze in 2019 de overstap van het parket Halle-Vilvoorde naar het AZ Jan Portaels, waar ze de voorbije jaren HR-directeur was.

De Raad van Bestuur stelde Stroo enkele weken geleden aan als algemeen directeur. Ze moet de continuïteit van de vele lopende dossiers verzorgen en naar de toekomst toe nog beter vorm geven. “Ik ben het bestuur bijzonder dankbaar voor het vertrouwen en zal deze kans dan ook met beide handen grijpen. Er ligt heel wat moois – en tegelijk uitdagend – in het verschiet met als absolute mijlpalen het nieuwbouw-dossier en de implementatie van een nieuw elektronisch patiëntendossier. In synergie met tal van andere projecten zullen we onze organisatie wapenen en klaarmaken voor de zorg van de toekomst” aldus Stroo.

Bron – RingTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait